Om

Vi finns ganska långt ute på landet. Men de som hittar hit brukar inte ångra sig!

Sigvard

Vi är en liten ekologisk gård som blev godkänd för ekologisk odling redan 1970. Och vi tycker om att få besökare! Här kan du få uppleva landet som det var förr. Hönor springer omkring, fjällkorna råmar. Du kan strosa runt och bara titta, plocka blommor, bär och kryddväxter. Kanske gå och hälsa på djuren? Eller varför inte sitta ner på den plats du väljer själv och beställa fika med hembakat… Bara njuta av tystnaden och stillheten. Men missa inte att ta en titt in i vår mysiga och mycket välsorterade ekologiska matbod.

gården1

Mest odlar vi grönsaker här på gården, både på fält och i växthus. Men det finns också gott om djur. Korna och kalvarna. Ankor och hönor. Katter och en snäll, om något busig hund.

Vi tar också emot grupper för en rundvandring på gården med fika. Du kan även numera boka en berättarföreställning här hos oss! Titta under ”berättande”!

Dessutom kan man övernatta här! Titta under ”besök oss”. Vi har en mysig stuga, nybyggd, men med gammaldags stuk. Du är också välkommen att tälta eller ställa upp din husvagn här hos oss.

växthus1